Ik ben interim finance professional

Interim finance professionals zijn bij dotConnect aan het juiste adres. Als interim bureau en als virtuele marktplaats plaatsten wij al veel financiële interim professionals op mooie interim opdrachten.  

Ik ben een Interim Finance Professional

Als interim finance professional bent u bij dotConnect aan het juiste adres.
dotConnect is zowel interim bureau als virtuele marktplaats voor opdrachtgevers en finance interim professionals. Dankzij onze eigen database- en matchingstechnologie zijn we snel, efficiënt en trefzeker!


Ook Opdrachtgevers kunnen interim opdrachten plaatsen op dotConnectFinance
De website van dotConnect is opgezet voor eigen gebruik door dotConnect.
Tegelijk hebben we het ook toegankelijk gemaakt voor opdrachtgevers om zelf hun financiele interim professional te zoeken.
Door u in te schrijven bij dotConnect kunt u dus zowel door dotConnect worden voorgesteld bij opdrachtgevers én direct in contact komen met opdrachtgevers.


Werkwijze van dotConnectFinance
Inschrijven, bijvoorbeeld als interim finance professional, is bij dotConnect gratis. Het opstellen van een volledig profiel kost wel enige tijd; reken op zo’n 30 minuten. Waarom zo lang? Ons succes, en daarmee het succes van de door ons bemiddelde interim professionals, danken we mede aan onze uiterst gedetailleerde database.

Zodra we een nieuwe interim finance opdracht binnenkrijgen, waar u een goede kandidaat voor kunt zijn, ontvangt u automatisch een uitnodiging via e-mail.
U kunt dan zelf online een reactie met motivatie invoeren om in aanmerking te komen.
dotConnect gaat vervolgens met de meest geschikte interim professionals in gesprek en stelt hen voor aan de opdrachtgever.

Iedere financiële interim professional is welkom om zich te registreren op dotConnectFinance: van interim controller, interim project manager, interim hoofd administratie, interim manager planning & control tot interim financieel directeur of interim CFO.


De kosten
Inschrijven bij dotConnect is gratis.
Als de interim opdracht wordt geplaatst door dotConnect zelf, dan worden geen verdere kosten in rekening gebracht.

Indien een opdrachtgever een interim finance opdracht plaatst op dotConnectFinance en u dus rechtstreeks in contact komt met die opdrachtgever, berekent dotConnect een vergoeding van 10x het uurtarief dat u realiseert.
Voor een dergelijke interim opdracht gaat u de overeenkomst rechtstreeks met de opdrachtgever aan en is er geen verdere tussenkomst van dotConnect.

Inschrijven en profiel aanmaken

Nog geen account? Registreer u zelf dan gratis op dotConnect en maak een profiel aan. U wordt daarna betrokken in selecties voor nieuwe financiële interim opdrachten.

Inschrijven

Heeft u al een profiel? Dan kunt u hier inloggen

E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord kwijt?