Testimonials 

Het oordeel van onze klanten en de
door ons geplaatste interimmers over
de dienstverlening van dotConnect

  Eddie Lubbers van Caribbean Travel Network
  Eddie Lubbers is de eigenaar van Caribbean Travel Network in Amsterdam en zag via dotConnect zijn team versterkt met financieel manager Rob Koppelmans. Hij kwam het bedrijf binnen om boekhoudkundige zaken naar de cloud te brengen. "We zochten specifiek naar iemand die Spaanstalig is.
  Lees verder
  Karel Zuidema over opdracht bij Plymovent
  Karel Zuidema, interim strategic divestment specialist, "Ik ben geen interimmer pur sang, maar wel altijd opzoek naar de leukste job. De interim opdracht van Plymovent was uitdagend en geknipt voor mij".
  Lees verder
  Jean Louis van den Broek van Stichting De Wever Tilburg
  Als Hoofd administratieve bedrijfsvoering van Stichting De Wever in Tilburg heeft Jean Louis van den Broek inmiddels een heel uitgesproken mening over werken in de zorg gekregen.
  Lees verder
  Marita van Velzen van Medial
  Via de manager Finance & Control werd dotConnect benaderd en na twee weken ging Jos Wever als senior financieel medewerker aan de slag. Marita van Velzen: "Op Jos wachtte werkelijk een uitdaging."
  Lees verder
  Bernd Kroon, CEO van Aqualab Zuid
  Bernd Kroon is de CEO van Aqualab Zuid. Een ministerieel erkend waterlaboratorium. Een team van ruim 120 specialisten is daar dagelijks bezig met het bewaken van de waterkwaliteit. Voor drinkwaterbedrijven, zwembaden en ook particuliere opdracht - gevers. Kortom, een bedrijf met een passie voor nauwkeurigheid.
  Lees verder
  Perry Verberne, commercieel directeur bij Scheuten Solar
  "Wij waren op zeer korte termijn op zoek naar een hands on Finance en IT director. We hebben al goede ervaringen met Frank Smit van dotConnect, dus lag het voor de hand hem weer in te schakelen. Snelheid was geboden".
  Lees verder